Friss topikok

  • bpetyka: megyünk, érkezünk (2011.06.22. 23:33) Short visit
  • Pedrrro333: Anyam azt uzeni, imadja a blogodat, csak van nehany dolog, amit nem ert. (2011.02.15. 09:40) Kedves Naplóm!
  • Tkmatrix: Apropó Ragnarok, ha valaki még nem látta volna: www.youtube.com/watch?v=hnrdAx4DFsk&feature=re... (2010.12.28. 23:12) Ezmegaz
  • Tkmatrix: A három hasonlóság: Béla sálja Béla kabátja Béla szemüvege vagy az a három lencsetag, melyeken k... (2010.11.02. 14:03) Koppenhága
  • HP (rímbáró): én csináltam, ne haragudjatok. minden szarra rányomják a nevem, aztán lesz nagy kalamajka. (2010.10.27. 22:11) This Is The Printer

Linkblog

ThisIsThePrinter

Béla in Sweden

Feedek vagy mik

Labornapló

  • bpetyka: megyünk, érkezünk (2011.06.22. 23:33) Short visit
  • bpetyka: Én is követelek újabb bejegyzést....:) mellesleg Bolodog Bélanapot Minden Bélának (2011.04.25. 19:19) Short visit
  • HP (rímbáró): Már teljesen meghalt ez a blog? (2011.04.22. 13:31) Short visit
  • Pedrrro333: Keressuk az idoponot. Jajdenagyonvarooom! (2011.03.13. 15:18) Short visit
  • Pedrrro333: Anyam azt uzeni, imadja a blogodat, csak van nehany dolog, amit nem ert. (2011.02.15. 09:40) Kedves Naplóm!
  • HP (rímbáró): Hát ez csodás volt Bécikém, az ilyenek miatt kaptad ezt a blogot, te haszontalan, lusta kölyök. Bi... (2011.02.13. 10:44) Kedves Naplóm!
  • Dávó: hát, gondolom a nyesztetni-nek egy módosult hangalakja lehet, és mivel megértettem a jelentését, n... (2011.02.07. 18:20) Kedves Naplóm!
  • bpetyka: VAN és kész (2011.02.07. 17:45) Kedves Naplóm!
  • ThisIsThePrinter: @Dávó: Hohó! Lassan a testel ráró! Van olyan szó, hogy nyektetni? Ebből kimaradtam. (2011.02.07. 11:30) Kedves Naplóm!
  • Dávó: hát már hogyne olvasnánk. Petya kommentje teljesen értelmes, csak egyetlen E! betű maradt ki belő... (2011.02.07. 10:57) Kedves Naplóm!
  • Utolsó 20

2010.11.27. 11:46 ThisIsThePrinter

Ezmegaz

Kedves gyerekek!

Elnézést a hosszú szünetért, igyekszem tömören összefogalni az utóbbi hetek történéseit. Jómagam az utóbbi hetekben elmerültem az írásbeli szakvizsgára való felkészülés sötét és frusztráló lelki bugyraiban, Dóri pedig mindkét kezét elvesztette egy medvecukor balesetben (a részletekről később). De azóta - hála a svéd orvosok rátermettségének - mindkét kezét visszahegesztették, sőt, még egy konzervnyitót is tettek a bal vállába ajándékképpen. Az öreg kínai nőről kiderült hogy végig csak színészkedett, és valójában ő Olaf, a hírhedt skandináv imposztor, a kicsi Uatu pedig végre hazatért a Blargon 9-re. A sarokban guggoló meztelen, furcsa szürcsölő hangokat adó fasziról továbbra is csak annyit tudunk, hogy nem szereti, ha bottal piszkálják. A mosogató alatt lakó bushman ügyében sem sikerült előrébb jutnom, kicsit frusztrál is a dolog, de sajnos a kattogó nyelv-angol tolmács továbbra sem jelentkezik, így fogalmam sincs, hogy Tiktikpakk (ezt kattogja magára) miért mutogat olyan hevesen a csövekre.

Lehet, hogy kihagytam valamit, de a közelgő filmváltozatban úgyis benne lesz minden részlet.

A szakvizsga megvolt, eredményre még várni kell. A magyarországi villámlátogatásunk során azért igyekeztünk bepótolni hiányosságainkat barátozás és elkészülés ügyben egyaránt. Ezúton is respect minden pajtásnak a teljesítményért! A szombati mulatságról annyit, hogy a repülőn Dóri még a repülős-zacskót szorongatva kucorgott. Akivel nem tudtunk összefutni, ne keseregjen, pont úgy nézünk ki, mint eddig (állítólag simább a fejünk), és csak azért nem találkoztunk, mert úgy döntöttünk, hogy rájuk több figyelmet kell fordítani nyugodtabb körülmények között, vagy a nevük úgy kezdődik, hogy "Kálm". :))

Időjárásjelentés: k*rva nagy hó, szél, mínusz pékezer fok, igazi svéd idő, de azért a biciklistákat nem rettenti el egy kis Ragnarök, ugyanúgy kerekeznek, mintha nyár közepe lenne.

Hoppá, mennem kell, mert Tiktikpakk orron-keresztbe-átszúrt-dísz-csontjára megint rátekeredett a szemetes zsinórja...

 

B. 

..

.. 

 Khmm, üdvözlöm Önöket. Én vagyok a "meztelen ember a sarokból". Engedjék meg, hogy bemutatkozzam. A nevem Siegfried von Pommesfrites. Történelem-filológia professzor vagyok az Egyesült Föld-bolygó Egyetemen 3720-ban. Egy múlt vizsgálati kísérlet részeként manifesztáltak az Önök idejébe hónapokkal ezelőtt, azonban egy igen sajnálatos és előre nem látható idő-húr-cysterna együttállás következtében itt ragadtam. Anyagtani okokból a múltba manifesztálás csakis mezítelenül kivitelezhető, higgyék el kérem, roppant megalázó. Ráadásul nem hagyhatom el az érkezési pontot, mert az idő-nyom elveszik, így egy sarokban kell gubbasztanom, amíg a kétbalkezes technikusaink ki nem küszöbölik a hibát. El tudják képzelni milyen nyomorúságos az állapotom?

Néhány hónapja helyzetem még elviselhetetlenebbé vált, amikor ez a semmirekellő félnótás beköltözött a lakásba bűbájos gyámjával-ápolónőjével. Sajnálatos módon semmilyen körülmények között nem vehetem fel velük a kapcsolatot, mert azzal megváltoztatnám a múltat, és összeomlana a téridő-kontinuum. Így tűrnöm kell, hogy ez a húgyagyú idióta, ez a kretén abuzáljon, és botokkal piszkáljon. Botokkal! Csak magamban motyogva imádkozom, hogy csapja agyon egy villám.

Önök becsületes, tisztességes Hölgyek és Urak. El sem tudják képzelni, miféle szörnyűségeket kell elviselnem! Egy ideig a hátamon tartotta a televízió készüléket. A hátamon! Azután egy bőrszíjjal odakötözött a radiátorhoz, elképzelni sem tudom, hogy miért. Mindenesetre ő a földön fetrengve röhögött és azt mondogatta "powerkedés". Néha, ha az elbűvölő és meseszép ápolónője elmegy otthonról, "Rózsamák"-nak hívja magát, morogni kezd, összevissza ugrabugrál, és a kezeivel suhogtat körülöttem. Roppant idegesítő alak!

Tisztelt Hölgyek és Urak! Ha jól értelmezem a helyzetet, ez a széllelbélelt idióta az Önök bizottságának tartozik számadással. Kérem Önöket, hogy gondoskodjanak áthelyezéséről, inaktiválásáról, illetve -amennyiben a kor erre törvényes lehetőséget biztosít- végleges likvidálásáról. Pszichiátriai ismereteim korlátozottak, azonban bizton állíthatom, hogy ez a sültbolond már soha nem lesz a társadalom számára hasznos egyén. Bízom a címzetes Bizottság bölcs döntésében!

Remélem hamarosan hazajutok!

 

Maradok tisztelettel:

 

Prof. Siegfried von Pommesfrites

a sarokból

 

 

12 komment

Címkék: pitypang siegfried medvecukor bélaság


A bejegyzés trackback címe:

https://thisistheprinter.blog.hu/api/trackback/id/tr612476544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zom 2010.11.28. 00:45:30

A fószer a sarokban lehet, hogy sarkkutató. A szörcsögés is erre utal. Bot helyett próbálkozz MAOAM-mal, a múltkor úgyse nyerte meg senki.

Dávó 2010.11.28. 11:58:49

A fentiekből ítélve csak sikerült kiiktatni a füstriasztót....;)

bpetyka 2010.11.28. 17:29:26

Tisztelt Prof. Pommesfrites!

Az élet úgy hozta, hogy jelenlegi sarokadója egykoron egy közös háztartásban volt velem, így , amennyiben ez bizalmasan kezeli, próbálok magán segíteni egy két tanáccsal. Tudom, milyen amikor bottal jön, főként gyámoltalanokat bánt.
Amennyiben a kedvében akar járni, próbáljon meg a helyi rántottsajtsütő/éhespocakszerűhamburgerezővel felvenni a kapcsolatot, rendszeresen ellátva a félkegyelműt minden jóval.
Ha azt szeretné, hogy segítsen magának visszamennie az ön jelenébe mindenáron, próbáljon nagy mennyiségű babot, spenótot, tojást hagymát összeenni, és ennek hatására keletkező légneműeket feléirányitani amikor Az bottal támad. A kis hobbitnak elég érzékeny az orra az ilyenhez (nekem elhiheti, a szakmában mozgok) ezzel lehet rá hatást gyakorolni.
Amennyiben pedig likvidálni szeretné, próbáljon a csokoládét/mogyorót csempészni a rántottsajtba. Az így keletkező gégeödémát valószinűleg nem éli túl, ám arra különösen vigyázzon hogy a nővérke ne legyen otthon, hisz ő az ilyen jellegű életmentésben gyakorlott.

Mély tisztelettel és együttérzéssel

HP (rímbáró) 2010.11.30. 23:05:53

Béla, nem tesz neked jót ez a vidéki levegő. Gyere fel Pestre, jobb lesz.

szezám 2010.11.30. 23:21:40

aztamindenit. belőlem miért nem hoz ki ilyet a svéd levegő... :D

Tkmatrix 2010.12.01. 16:00:51

1. @Dávó: Like, like és mégegyszer LIKE!!

2. Azt nem értem teljesen kedves Bélám, hogy miért kellett sokszáz kilométert utaznod egy fantasztikus teleregény forgatókönyvének online megírásához?! Kezdetben azt gondoltam, hogy a blogban arról találok majd érdekes dolgokat, hogy mifene történik veletek arra, de tévedtem. Ennél sokkal rosszabb történt! Olvasgatás közben minduntalan megjelenik a kis vigyori fejed, amint megpróbálod az "épp most mesélem mi történt velünk" arckifejezést vágod, mely mögül akarva-akaratlan kikandikál a "most mit találjak ki, amivel lehetne még egyet csavarni a történeten és elrugaszkodni a valóságtól" vigyorgó tudósőrült...
Ez mármár olyan mintha köztünk lennél! Köztem és köztem már ha érted mire gondolok?!
Végül, de nem utolsó sorban jó varázslótanonchoz méltó módon mesterien kombinálod a addikciót okozó írások közlésének gyakoriatlanságát és az elvonókúra szerű írástalanságot.

ThisIsThePrinter 2010.12.01. 16:21:15

@bpetyka: Tisztelt Doktor Úr!

Megértő válaszát és segíteni akarását köszönöm. A javasolt módszereket nyomban tesztelem.

Ahh, miért nem egy ilyen művelt és értelmes alak lakásának sarkában gubbasztok!

Prof. Pommesfrites

ThisIsThePrinter 2010.12.01. 16:23:42

@Tkmatrix: Hú Kálmi, majdnem kevésbé értem azt amit te írtál, mint amit én (mondjuk ez is egy csodás mondat). Az utolsó mondattal különösen megfogtál, de ha jól értem, gyakrabban kell írni.
:))

Dávó 2010.12.01. 22:24:05

a Bakódoktortól követelem, hogy az éhespocakból azonnal adjon fel fedexszel néhány legényfogót. kettőt interurbán Svédországba, a többit BP-re az ismert címre :)

Kedves Doktor Sarok,

ön bizonyára avatott szakértője a különböző furcsa létformákkal való kommunikációnak. Javasolnám a Blargon 7 északi féltekéjén használatos SBLORSHWETZ!ZG!ET/""!Z=+/%Z dialektus kipróbálását, amennyire tudom ez tér-idő kontinuum kompatibilis.

Ha meg nem, hát megesz minket a fekete lyuk, na zágson, több is veszett Mohácsnál.

Tisztelettel maradtam,

le.

ThisIsThePrinter 2010.12.02. 09:08:42

@Dávó: Tisztelt Dávó Úr!

Válaszát és tanácsát köszönöm, azonban hadd szabadjon megjegyeznem, hogy a nevem Prof. Siegfried von Pommesfrites, és nem pedig Doktor Sarok.
Nagy együgyüség lenne szobarészletekről elnevezni valakit.

Prof. Pommesfrites

ThisIsThePrinter 2010.12.02. 09:09:38

@ThisIsThePrinter:

igazán semmi szükség erre a hangnemre....

Doktor Padló

Tkmatrix 2010.12.28. 23:12:41

Apropó Ragnarok, ha valaki még nem látta volna:
www.youtube.com/watch?v=hnrdAx4DFsk&feature=related

Ui.: Csak azért ma, mert így újraolvasva megint könnyesre röhögtem magam...
süti beállítások módosítása